I dag demonterte naboane julalyså som har honge og glitra øve denne innerste enden av Karlsminnegatå, også kalt Fremad. Det tar eg som et velkomment tegn på at vinteren er på hell, og at det e ikkje lenge før me kan bretta opp teskjortå og la solå skina på vinterkvite magar. Og ettersom det va minst 6 grader + i dag, så trur eg at det er kun kort tid igjen te at me kan sykla på bare veier! Eg glede meg!!!
Ellers er det vel på tide å summera opp denne snørike vinteren, og eg må sei at det har vore ein heilt framifrå vinter for meg. Heilt frå eg reiste te St.Johann i. T. den 16 januar, te eg kom heim 20. februar, va eg i storform. Det var fantastiske forhold i bakkane, så eg fekk utfolda meg skikkelig. Hahnenkamrennå i Kitzbuhel var og flotte opplevelsar, så det er ingen tvil; neste januar blir eg å finna i same løypene. Er det noken som blir med?
Verre va det då eg kom heim, eg blei angrepen av influensa og svartedauen og
Hiv og Hoy og litt te. Blei liggande i halaen veka å syns synd på meg sjøl.
Men det e øve nå, så eg trur eg sette på Våren av Grieg og lokka auene å tenke på det som ska komma de neste månane.

Takk for i vinter,
ses te våren.

austerheimen