Skreiv siste dag på Angerer Alm på fredag, men nå er eg her igjen, men denne gang bare for ei natt etter 2 netter i Appfeldorf. I mårå flytte eg ned til Annelies, det blir kjekt det og. Hu og Horst skal til Dubrovnik seinare i år, og eg har ein del bilder derifrå som eg skal kåsera om. Eg var der i mai, og eg har lyst å reisa tilbake og strekka ut kroppen på øya Lokrum, der er det noken herlige svaberg å ligga å sola seg på. vel, vel, me får sjå.
Her på Angerer Alm er det nokså fullt, ein mengde halvstore ungar som springe rundt å bråke, men eg trur de holde på åsovna nå, så det går nok bra.
I dag har det vore atskillig fleire folk i løypene enn det har vore i de 4 foregåande vekene, tilogmed køar på 10 min. har eg opplevd i dag, uhørt spør du meg. Femta giret har eg ikkje brukt i heile tatt, men i mårå tidlig kl. 0805 ska det gå fort, eg love.
I kveld har eg hatt selskap med 2 veldig hyggelige vinpresentørar frå rundt omkring Wien. Dei har fortalt mye om vin som eg allerede har glømt det mesta av, det viktigaste var at eg har prøvesmakt ein heil masse vin som de hadde med seg. Sånne folk er likandes. Eg kjenne det blir tidlig kveld i kveld.
Prøvde å senda MMS av maten i keld til Ingjald og Sten Jonny, men det ville ikkje.
one-two……ten and out!

austerheimen