Ein flotte dag med silkeføre, 5 cm styresnø og solglimt av te. Det va så bra at eg e heilt utsleten i kveld. Etter ei så friske dag , klarna håve litt og , så nå huske eg meste heile lørdagen, og dt er ikkje så møkje å skriva heim om, bortsett frå eg va i ein heftig diskurs om rasisme med ein hollender som bur i Belgia. Traff han i kveld og han reiv i et glas vin, så det gjekk godt te sist.
Vel, vel, neste lørdag blir det fondue med gutta på Mauth.
Ellers har eg fått bekrefta at Jollen har tatt snøen min, lure på ka han ska med den?
Eg får han vel igjen til sommaren får eg håpa.
I går gjekk eg inn i treia vekå mi her nede, og eg har det heilt glimrande. I mårå er det mandag, eg seie ikkje meir, stakkars arbeiderar.
Sko gjerna lasta opp fleire bilder, men den linjå eg e på, må ha noken form for begrensing. Det tar omtrent 10 minutter å lasta opp et 100kb bilde.
Håpe og trur det blir bedre når eg flytt opp til Angerer Alm neste søndag.

Thank you and goodnight